Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Dineren bij DWI De Eventlocatie

Thuis in ieder diner

Bij DWI De Eventlocatie draait alles om smaakvolle diners vanaf 150 personen. Wij bieden een exclusieve setting met een warme, stijlvolle ambiance, waarbij design en gastvrijheid samenkomen. Op de dag van jouw diner is de locatie volledig voor jou gereserveerd, zonder andere evenementen.

het atelier diner

Onlangs organiseerden wij het Atelier Diner in samenwerking met onze vaste cateraar, Foodfavors. Foodfavors neemt je gasten mee op een culinaire reis, waarbij de gerechten perfect zijn afgestemd op de seizoenen en de sfeer die bij de doelgroep past. We werken zoveel mogelijk met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tompouce van parelhoen met mango-gel, wasabicrème, miso en kaviaar van Tomaso?

Een diner organiseren?

Neem ons mee in jouw plannen – we zijn benieuwd naar je ideeën en denken graam met je mee!